Arvid ønskjer deg velkommen ved nedkjørsla til ranchen på bilde. Etter 10 år som reiseleder og guide i heile verda, fant Arvid og ektefelle Siri sin drømme plass in the Ozark Mountains i august 2005. Kjøpet var nok ganske på inpuls, men med USA som spesialfelt som reiseleder, var det ikkje heilt tilfeldig. 92 turer til USA, med besøk i alle USA sine stater, var med på å gjera valget enkelt før handel blei gjennomført. Første tanken med Ranchen var å bruke denne som base for våre turer med AMS Reiser i USA. Men rett etter handelen av Ranchen arrangerte AMS Reiser tur for enteprenør T. Stangeland til Malaga. Under en bedre middag på turen blei innehaver av TS, Olav Stangeland ,den stolte eiger av 4 mål hytte tomt på Ranchen. Så tok det litt av, innen 2 veker blei det solgt heile 69 tomter til rogalendinger, etter hvert er også resten av Norge representert med tomt eller hytte.

Dette var litt historie. Fakta nå er at Arvid Mæland driver Ranchen som er 650 mål stor, her driver vi med hester og kveg samt endel andre ulike dyre raser, i tillegg til dette har vi 3 andre Ranchen Salem, Hestaranchen og Ponderosa ! 

Viking Landing (annkomst plassen til Vikingane) heter hytte feltet som er utskilt fra Norway Ranch. Vi har bygget de aller fleste hytten, og hjelper til men dine drømmer enten du ønsker og kjøpe deg ei tomt og eige ett stykke av The Promise Land eller du går med hytteplaner, send oss en mail og me hjelper deg i gang.. 30 hytter er nå ferdigbygga og nye er under bygging. Om du går til siden med Tomter / Hytter for salg og så går på dessen har kjøpte tomter av oss vil du sjå bilder av alle hyttene som er bygget i Viking Landing.. USA er jo et elderado for bil elskere, heilt annet avgiftsnivå her.. der for er der etter siste telling over 30 norskeide biler rundt i garasjene på hytte feltet.. 4 bassenger er bygget, 2 private og et som noen naboer har i sammen og så har me et stort som alle som kommer på besøk får bruke.. Velkommen.. 

Norway Ranch: Her utvikles aktivitetsenter og ranchområde. Vi tar i mot skuleklasser, bedrifter eller privatpersoner som har lyst å være litt cowboy. Leirbål og grilling om kvelden, eget stor svømmebasseng, fødselsdager ! ja, alle som ønsker en unik ramme rundt sin tur ! Norway Ranch organiserer videreutleige av hytter som allerede er bygde, her er alle velkommen til en uke med cowboy liv; sol,trim, rett å slett kos, innen kort avstand finnes der noe for enhver smak, bilutstillinger, innsjøre, fisking og Jakt. Mountain View som er nærmeste byen er USA senter for folke musikk, Vi er i et såkalt dry område, de vil sei at de ikke selger alkehol i vår kommune som er Stone Conty, men de er kun 15 minutter og kjøre til nabokommunen der vi har vår favoritt bar.. !


De sidene som oftes oppdateres er Arvids Vekeplan / Dagbok og Bilete! Under siden opphald på Ranchen kan du klikke deg inn i hver enkelt hytte og selv velge hytten du vil bu i.. Er du inntresert i og kjope en tomt, Ranch , hytte eller annet send oss en mail og vi hjelper deg i gang med drommen!


Ansvarleg redaktør Arvid Mæland
E-post: arvid@norwayranch.com


Ser du denne Portalen, så er du kommet til Norway Ranch. 1000 Arvid Maeland Bulevard 72560 MNT View Arkansas USA, Velkommen.


Arvid Mæland (Grunder og Eventyrer ) og


Siri ( kona mi ) bur for de meste i Norge, men hver ferie blir turen kort til Ranchen.. Arvid Mobil USA 001 870 615 3081 Ranchus kontor 001 870 363 4263 best og treffe kl 13.00 til 14.00 norsk tid norge mobil 91613141.